els genis

Promoció cultural.

activitat programada
Dj. 24.03.2011   :.   20:30
THE XUSCOS (HUMOR)


The Xuscos son dos germanets Badaloníns que van començar penjant vídeos musicals al seu canal de youtube: www.youtube.com/jaumesclub i que amb la broma van acabar fent concerts de debò en els locals mes prestigiosos de Barcelona.
No ha estat, però, fins ara, que han tingut l'oportunitat de tocar a Badalona. Ha hagut de ser un lloc amb pedigrí com "Els Genis", on només hi toca la flor i nata dels artistes actuals, qui portés per fi aquesta parella d'il·luminats a la ciutat que els va veure créixer. Ells defineixen el seu estil com a "folk-punk d'estar per casa"... cosa que a la pràctica es tradueix en un desplegament de cançons pròpies amb un segell personal únic, dintre d'un espectacle còmico-teatral ple d'inesperades pífies, discussions familiars, instruments absurds i poca, molt poca vergonya.

www
3.00 €
Actualment: nòmades
Horari: especificat a l'esdeveniment.
genisbadalona@gmail.com