els genis

Promoció cultural.

activitat programada
Ds. 9.10.2010   :.   23:30
HEAL THE LAST STAND (Folk gal·lès) GRATIS!


Anem a parlar d’harmonia, de cançons que parlen de pau, a presentar un grup amb cor i ànima: Heal The Last Stand, arribats del nord de Gal·les (Regne Unit), aporten una nova visió, un punt de vista refrescant i positiu on no hi ha lloc per les cançons tristes, la vida és massa curta per tot això. Descrits com a joventut alliberada, amb el seu primer treball discogràfic What Love is ... (2009), van culminar dos anys d’escriure cançons i interpretar-les allà on han estat convidats, realitzant autèntics espectacles que esdevenen experiències memorables, en que sols trobaràs eufòriques harmonies i sentiments profunds, sense rastre d'angoixa, dolor o tristesa.

www
Actualment: nòmades
Horari: especificat a l'esdeveniment.
genisbadalona@gmail.com