els genis

Promoció cultural.

activitat programada
Ds. 20.02.2010   :.   22:30
SLIM BAY SEALS (BLUES)


Slim Bay Seals és una banda de cinc músics del vallès que comparteixen una passió patològica pel blues gràcies a la combinació de la genètica, la biologia mol·lecular, la casualitat i el clima de la Vall del Tenes. El 2006 van fundar aquesta banda amb l'objectiu de reivindicar el prestigi del gènere i la vigència d'aquest estil tan influent en la música contemporània. També volien guanyar-se la vida però no van aconseguir-ho. Vostè té a les seves mans l'oportunitat de col·laborar en aquesta tan noble causa. Si necessita un grup i se'ls troba a la barra, potser els pugui ajudar.

El nostre estil és el blues elèctric, però l'enfoquem abarcant diverses tradicions, des de les revisions del gènere fetes per gent com Eric Clapton fins les més canyeres de Texas (Stevie Ray Vaughan, sobretot), passant pel mestratge de B.B. King, Robert Johnson, Muddy Waters o Louis Jordan.

El desembre de 2007 Slim Bay Seals guanya el Primer Concurs de blues de la Societat de Blues de Barcelona en la modalitat de bandes.

www
3.00 €
Actualment: nòmades
Horari: especificat a l'esdeveniment.
genisbadalona@gmail.com