els genis

Promoció cultural.

activitat programada
Ds. 6.12.2008   :.   00:00
THE MISSING LEECH


Després de quatre maquetes autoeditades i una en directe a La Salamandra, The Missing Leech va actuar el passat dia 1 de juny dins del tancament del festival Primavera Sound 2008 de Barcelona. El cantautor de Sant Joan de Vilatorrada que practica antifolk i folk punk veu així la possibilitat de donar-se a conèixer. Va començar la seva carrera en solitari el passat setembre i ja ha realitzat 70 actuacions fins al moment, tenint una agenda ben apretada a seguir. Compta però amb el bagatge d'un pas per diferents formacions d'estils de tota classe. Per una altra banda, durant la Setmana Santa, va realitzar una gira pel Regne Unit i a l’estiu n'ha emprés una de més de 30 dies per Nova Zelanda. A més a més, a realitzat de teloner de Toby Goodshank a Barcelona i a Girona. En breu seguiran tours per Europa apart de l'edició del seu primer disc.

www
3.00 €
Actualment: nòmades
Horari: especificat a l'esdeveniment.
genisbadalona@gmail.com