els genis

Promoció cultural.

notícies  .: abril 2012

 • Directes Audiovisuals | Dj Dr. Creamcheese + Kashba + La Màquina de Turing + Dj K-sero @ Tiana @ La Sala Albéniz 20 d'abril de les 23 h a les 3 h

  13 abril 2012

  Aquesta segona sessió tenim el plaer de comptar amb Dj Dr. Creamcheese, Kashba i la Màquina de Turing, agrupacions arrelades al col·lectiu de creació audiovisual Telenoika que ens ho faràn passar d'allò més bé amb les seus directes fruits de llargs experiments.

  Kashba neix de l'entusiasme per la indagació de la música electrònica més càlida. Del reconeixement dels sentiments més sincers.

  El grup està format per dos membres de la Comunitat Audiovisual Telenoika. Kasero, conegut pel seu llarg recorregut com a músic electrònic i membre dels Subwoofus. I Balbina, BabiÓ vj, artista visual ara dedicada a projectar la seva veu.

  El resultat d'aquesta unió es condensa en atmòsferes que oscil·len entre la cadència del trip-hop i el ressò de les cultures. Però sobretot, i fugint de catalogacions, representa el naixement d'una nova personalitat musical.

  myspace

  La Màquina de Turing és un grup de músics, cantants i videocreadors que recreen el seu món particular en un directe on música i vídeo es fonen en un espectacle únic.

  soundcloud

arxiu
Actualment: nòmades
Horari: especificat a l'esdeveniment.
genisbadalona@gmail.com