els genis

Promoció cultural.

notícies  .: juliol 2011

 • Another Funeral Party

  27 juliol 2011

  Estimades i estimats,

  Ens acomiadem de tots vosaltres, i ho volem celebrar aquest cap de setmana amb la ANOTHER FUNERAL PARTY (Els Genis, 2006 - 2011).

  Ha estat un plaer compartir tots aquest moments.

  Us hi esperem!!!!

  Divendres 29
  23:00 Nicotine
  00:00 Willy Fuego
  01:00 Dj's: Alvar + Andyloop
  Amenitza VJ Dar Faders

  Dissabte 30
  20:00 Mural: Judith Themistanjioglus + m0n
  23:00 Monòlegs: Jordi Merca + Jeremy Williams + Carlitos
  00:30 Dj's: Crisis + Condis + Txarnego
  Amenitza VJ Dar Faders

  Cartell

 • Comunicat oficial del tancament de l'Associació d'Activitats Culturals Els Genis de Badalona

  25 juliol 2011

  Des de l'AAC Els Genis de Badalona volem fer oficial el tancament de la nostra seu al C/ Santa Teresa, 22. Després dels esdeveniments succeïts el passat mes d'abril on se'ns comunicava que degut a la manca de permisos de sala de concerts dels quals l'associació no disposava, i havent-nos reunit amb el Departament de llicències d'activitats i urbanisme de l'Ajuntament de Badalona i la Regidoria de cultura, des d'on no ens han sabut aportar solucions concretes, donat els silencis administratius i la incertesa sobre el nostre futur, l'única alternativa que ens ha quedat és renunciar al nostre espai de reunió i activitas culturals.

  Des de 2006, un equip de persones vinculades a la cultura hem intentat omplir un enorme buit cultural que hi ha a la nostra ciutat, aportant un espai per a la representació de les arts, sense cap tipus de subvenció o patrocini ni gaires mitjans, completament autogestionat tant econòmicament com en equip humà. Hem treballat de manera altruista molt i amb molta il·lusió per portar la música, les arts plàstiques, el cinema, el teatre, la literatura, la dansa, la màgia, els monòlegs i els nous mitjans a Badalona, esdevenint un centre cultural de referència tant a nivell metropolità com nacional, i fins i tot internacional.

  Ens acomiadem decebuts per com han anat les coses amb l'administració i per haver de cesar la nostra activitat; ha estat una decisió molt difícil però molt madurada, i malgrat no ser l'opció que ens hagués agradat tanquem el teló amb el cap ben alt i molt orgullosos de la feina feta. Realment, ha estat un privilegi i una experiència inolvidable, sentint però que deixem sense centre de reunió i de creació cultural a molts artistes.

  Volem agraïr sincerament a totes les persones que d'una manera més o menys activa han col·laborat amb Els Genis, com popularment se'ns coneix; als artistes i talleristes que ens han mostrat tan obertament el seu suport i estima, sobretot en aquests moments tan difícils; als veïns i veïnes del C/ Santa Teresa, que malgrat ser els més afectats en quant a possibles molèsties acústiques es van adherir al manifest "No al tancament dels Genis" i sempre han valorat positivament la nostra aportació a la ciutat; als Artistes del Geni, que van tenir la iniciativa de formar un espai de cultura alternativa a Badalona i dels quals som descendents directes; i sobretot, GRÀCIES a tots aquells que formem la família d'els Genis, als que hi eren, als que hi són, i als que sempre hi serem.

  Associació d'Activitats Culturals Els Genis de Badalona.

arxiu
Actualment: nòmades
Horari: especificat a l'esdeveniment.
genisbadalona@gmail.com