els genis

Promoció cultural.

notícies  .: juny 2011

 • JOLLY JUMPER + FARGO + SAUDADE + UN POETA EN PARO

  17 juny 2011

  A partir de les 22h ens visitaran aquestes quatre bandes per recolzar l'Associació.

  JOLLY JUMPER
  FARGO
  SAUDADE
  UN POETA EN PARO

  Si els artistes venen a donar-nos el seu suport, els socis no podem faltar!

  Recordeu ser puntuals (aforament limitat), respectar el descans dels veïns, i us animem a que adquiriu la samarreta de l'associació.

 • La Pegatina torna a Els Genis per donar suport a l'Associació

  16 juny 2011

  El proper dijous 16 de juny a les 21.30 assaig extraordinari acústic de La Pegatina.

  ELS ÚLTIMS PASSIS ES PODRAN ADQUIRIR AVUI A PARTIR DE LES 18:45 HORES A ELS GENIS.
  ACCÉS LIMITAT.

  www
 • TANCAMENT D’ELS GENIS, NECESSITEM EL VOSTRE SUPORT

  6 juny 2011

  Estimats amics,

  ens posem en contacte amb vosaltres per posar-vos al dia de la situació actual dels Genis.

  El divendres dia 8 d’abril a les 20.00h es van personar una parella de la Guàrdia Urbana per comprovar el tancament del local, tal com indicava una resolució municipal que mai no havíem rebut. Per evitar el precinte del la nostra Seu Social si seguíem amb les nostres activitats programades, vam decidir tancar el cap de setmana i esperar al dilluns per poder-ho solucionar amb l’Ajuntament. A meitat de setmana vam rebre una carta certificada i la resolució a unes actes que ens havien obert, en principi, per molèsties a un veí.
  Se’ns informava que el problema consistia en no disposar de llicència de bar musical. Com ja sabeu, Els Genis és una Associació Cultural i per tant no disposem de llicència de bar de cap tipus. També ens sol·liciten la llicència d’activitats.

  Després de consultar amb advocats i rebre moltíssimes mostres de recolzament, tant dels socis dels Genis com d'artistes, entitats, veïns i gent no usuària de l'Associació, el dia 10 de maig vam presentar un recurs on exposàvem que som una Associació d'Activitats Culturals sense ànim de lucre, autogestionada gràcies a una barra d'ús exclusiu pels socis i que les activitats que programem son les pròpies de l'Associació. En el recurs defensem el dret a la cultura sense comercialitzar-la, a disposar d'un espai de trobada, expressió i debat sense haver de passar pel filtre de l'Administració Pública i, sobretot, al dret a disposar d'una plataforma cultural alternativa i activa.

  Tan l'Administració com els grups polítics locals recolzen i valoren positivament la nostra participació activa en l'oferta cultural de Badalona, però no ens donen cap solució a curt o mitjà termini.

  Actualment, mentre el recurs estigui en procés, disposem d'un cert marge de temps per continuar amb les activitats que portem programant i desenvolupant des de fa més de set anys.

  Com que Els Genis s'autogestiona exclusivament de les consumicions en la barra per no haver de cobrar cap quota al soci, el tancament del local durant un mes ha fet trontollar la fràgil economia dels Genis. L'única esperança que tenim per poder continuar amb les nostres activitats és mantenint oberta la Seu Social. Si no podem recaptar diners per al lloguer de l'espai en dos mesos Els Genis haurà mort... és molt trist però es així.

  Per evitar el tancament estem buscant recolzament: hem redactat un manifest, estem recollint signatures de recolzament (que podeu imprimir per aportar les vostres), hem imprès samarretes per recaptar fons, i ara, us demanem que si volem que Els Genis continuï obert fem ús d'ell ja sigui assistint a les activitats, prenent una copa, celebrant els nostres aniversaris o reunions, o bé comprant la samarreta.

  Realment aquests poden ser els últims dies de vida d'aquest espai, i no només depèn de la bona disposició de l'Ajuntament, que no es tanqui el local també està a les nostres mans.

  Per a totes aquestes raons, us convidem a tots a la propera reunió extraordinària, aquest dijous 9 de juny de 2011 a les 20.00 del vespre, per tal d'informar-nos, valorar la situació i posar en comú les propostes dels socis i usuaris.

  Us agraïm anticipadament la vostra col·laboració.

arxiu
Actualment: nòmades
Horari: especificat a l'esdeveniment.
genisbadalona@gmail.com