els genis

Promoció cultural.

notícies  .: maig 2011

 • Jornada de Videojocs: Frozen Bubble

  31 maig 2011

  Vine a jugar i demostra les teves habilitats amb al Frozen Bubble, una clonació del famós, històric i viciós Puzzle Bobble.

  Aquest dijous 2 de juny a partir de les 20 h.

  Frozen Bubble

  Puzzle Bobble

  :P

 • IL GRAN TEATRO AMARO, DIJOUS 26 DE MAIG A ELS GENIS

  23 maig 2011

  Gran Teatro Amaro recorre el temps i la distància amb una música que parteix de l'època d'entreguerres i reprèn la tradició europea que va truncar el nazisme, aquesta afortunada col·lisió dels aires canalles i cabareters procedents de l'evolució de folklores i músiques populars tradicionals amb les avantguardes artístiques i la música clàssica des d'una perspectiva totalment contemporània.

  www
 • Seguim endavant

  19 maig 2011

  L'A.A.C. Els Genis reobre les portes de l'Associació de forma temporal, amb el desig de poder estabilitzar-nos i seguir amb les activitats que ens vàrem proposar enguany.  • Dijous 19 de maig a partir de les 20:00 h jornada de reflexió, comunicació i debat sobre la situació actual de l'Associació i del moviment cultural a la ciutat.

  • Divendres 20 de maig a les 23:00 h us oferim un assaig de J.. Podeu escoltar una petita mostra del seu repertori i informar-vos al seu myspace.
  • Dissabte 21 de maig tenim cita amb el concurs Badarock 2011, consolidat com un dels referents musicals més importants de Catalunya, i que té per objectiu potenciar els grups musicals emergents. L'acte, coordinat per l'Associació Juvenil La Rotllana, tindrà lloc al Poliesportiu La Platja (al costat de la fàbrica de l’Anís del Mono) a les 22.30 h.


  Aprofitem per recordar-vos que seguim recollint signatures per recolzar el manifest.

  Com a novetat podeu posar-vos la samarreta d'Els Genis, disponible a l'Associació.

  Oferta socis. Aquells que vulgueu participar al taller de Pure Data (7, 8 i 9 de juny) i feu la inscripció aquest més de maig tindreu el curs gratuït (places limitades). Més informació a 9smitjans.
  Si encara no ets soci, ara és el moment!

 • Recurs de reposicó

  10 maig 2011

  Aquest matí, 10 de maig de 2011, hem lliurat al registre general de l'Ajuntament de Badalona un recurs de reposició contra la resolució que dictaminava clausurar la seu de l'Associació.
  Reiterem el recolzament rebut.
  Bona cremada!

arxiu
Actualment: nòmades
Horari: especificat a l'esdeveniment.
genisbadalona@gmail.com