els genis

Promoció cultural.

notícies  .: abril 2011

 • RECOLLIDA DE SIGNATURES DEL MANIFEST

  20 abril 2011

  Amics, com veieu estem intentant que no ens suprimeixin les activitats que fem a Els Genis ni ens clausurin la seu, per tant posem al vostre abast el manifest per a que el pugueu llegir i signar.

  A partir de demà, els punts de recollida de signatures són, de moment:


  • ELS GENIS
   Horari: de dijous 21 a dilluns 25 de les 20:00 h a les 23:00 h.

  • CAN BDN
   C/Santa Anna, 20. Horari comercial.

  • KIDS DON'T CRY
   C/Sant Anastasi 10. Horari comercial.

  • CÍRCOL CATÒLIC
   C/Sant Anastasi 2. Horari comercial.

  • RESTAURANT NERUCA.
   C/Tey 7. Horari de 19:00 h a 01:00 h.

  • CASIP
   Riera Matamoros 103. Horari vespres.

  • CAN COMAS
   C/Guifré 174. Horari comercial.

  • FORN BERTRAN
   C/Canonge Baranera 46. Horari comercial.


  Podeu llegir el manifest a http://elsgenis.org/manifest/

  També podeu descarregar les versions imprimibles (pdf):


  Us anirem informant de més accions. Gràcies per la col.laboració.

  www
 • MANIFEST DEL 15 D'ABRIL DE 2011. PER LA CULTURA LLIURE. NO AL TANCAMENT DELS GENIS

  18 abril 2011

  Benvolguts/des,

  l'Associació d'Activitats Culturals Els Genis de Badalona passa per un moment delicat: l'administració pública ens obliga a cessar l'activitat a la nostra seu donat a que no ens reconeix com a associació sinó com a sala de concerts, cosa que MAI hem estat.

  La nostra activitat, SENSE ÀNIM DE LUCRE, intenta acollir el màxim de disciplines artístiques i culturals, si bé és cert que hem apostat molt fort per la música en viu donada la manca d'espais on poder gaudir-ne.

  És per això que necessitem el vostre suport; adjuntem un manifest que demanem que imprimiu i signeu si esteu a favor de la nostra causa. Si voleu col·laborar en la recollida de signatures, responeu aquest correu i ens posarem en contacte amb vosaltres per passar a recollir-les.

  Moltíssimes gràcies d'avançada, hem d'aconseguir el reconeixement per part de l'Ajuntament de que A BADALONA LA CULTURA LA FEM ENTRE TOTS/ES!!!

  llegir el manifest + descàrregues

  www
 • Comunicació des de l'AAC Els Genis de Badalona

  11 abril 2011

  Des de l'Associació d'Activitats Culturals Els Genis de Badalona us volem informar dels successos esdevinguts aquest cap de setmana.

  Divendres a les 20h del vespre es va personar una parella de la guàrdia urbana per comprovar el tancament del local seguint la resolució d'un acta, que segons ells hem rebut, i nosaltres podem assegurar que no ens ha arribat. Ens van informar que era per no disposar de llicència de bar musical, i no la tenim entre altres coses perquè som una associació d'activitats culturals i no un bar. Malgrat tenir un cap de setmana força complet, vam decidir ser prudents i fer cas de la guàrdia urbana, també com una mostra de bona voluntat envers l'Ajuntament.

  Per part nostra hem començat les accions pertinents per tal de saber què ha passat amb la resolució que no hem rebut, on ens podem adreçar per fer un recurs i quins permisos especials necessitem per poder-los sol·licitar.

  Durant el cap de setmana hem rebut moltes mostres de recolzament envers l'associació, de reconeixement i agraïment de la nostra tasca cultural a la ciutat. Provenen dels nostres socis, d'artistes que han passat pels Genis, de veïns, d'altres entitats, i fins i tot de persones vinculades directament a la política municipal. Sembla ser que tothom està d'acord en que el teixit associatiu i la iniciativa privada són eixos fonamentals pel desenvolupament cultural de Badalona, i que s'han de promoure aquest tipus d'iniciatives.

  Amb l'incident d'aquest cap de setmana es reobre un debat que, per tots aquells que treballem (altruistament o no) per millorar i generar l'oferta cultural de la nostra ciutat, no és nou: què passa amb la cultura a Badalona. Si els fets del cap de setmana serveixen per trobar noves vies de comunicació amb l'Ajuntament, per a que es facilitin permisos i es potencii l'activitat cultural a Badalona, benvinguts siguin. Volem deixar clar que els protagonistes d'aquest rebombori no som l'AAC Els Genis sinó tota l'alternativa cultural de la ciutat, i esperem que la voluntat de resoldre aquesta situació (que tant de bo es resolgui d'una manera positiva) no sigui un acte de precampanya sinó la base del futur cultural a Badalona.

  Us mantindrem informats a mida que es vagin aclarint les coses, de moment poca cosa més us podem dir.

  Atentament,

  Associació d'Activitats Culturals Els Genis de Badalona

 • Taller d'Introducció a la programació

  11 abril 2011

  El tercer taller de 9smitjans introdueix els fonaments de la programació informàtica per poder crear els teus primers algoritmes.

  Del dimarts 12 d'abril al dijous 14 d'abril de 18:00h a 21:00h.

  Durant el transcurs del taller aprendrem:


  • què és un programa i què aporten

  • dades, operadors, sentències de control, funcions i llibreries

  • llenguatges i paradigmes de programació

  • implementar codi propi

  • l'ús d'entorns de desenvolupament

  • l’estructura d’una pàgina web


  No es precisa de grans requisits previs, solament interès per la matèria, ganes d'aprendre i compartir la vostra experiència.

  www
 • TALLER: OpenData (gratuït)

  9 abril 2011

  Taller gratuït d'Open Data per descobrir els seus avantatges i de quina forma en podem treure partit, fent que les nostres dades informatives siguin accessibles i restin disponibles per a tot el món, sense restriccions tècniques ni legals.

  La finalitat de la iniciativa Open Data és que la informació pugui ser redistribuïda i reutilitzada tant pels ciutadans com per les institucions per aconseguir un benefici per totes les parts.

  De 18.00 h fins a les 20.00 h.

  www
 • Eleccions municipals 2011: parlem de polítiques culturals i proximitat.

  4 abril 2011

  Benvolguts/des,

  S'acosten les eleccions, i amb elles les promeses d'accions futures al nostre municipi.

  És una evidència que l'activitat cultural a Badalona és majoritàriament portada a terme per la iniciativa privada, bé siguin associacions veïnals, casals, associacions culturals, ateneus, pel gremi hosteler, etc. És per això que hem citat a la nostra seu als candidats dels principals grups polítics que es presenten a les eleccions municipals d'aquest maig per a que exposin el seu programa en relació a joventut i cultura, obrint un torn de preguntes al final de la seva exposició. Volem convidar-vos a participar en aquests debats, i deixar constància que la cultura a Badalona la fem entre tots.

  Seguidament us informem dels horaris i els grups polítics confirmats:

  Dilluns 4 d'abril, a les 19:00 h, CIU
  Dijous 7 d'abril, a les 19:00h, CUP i a les 20:30h ERC
  Dilluns 11 d'abril, a les 19:00h ICV i a les 20:30h PP
  Dimecres 13 d'abril, a les 21:00h PSC

  Per qualsevol dubte o suggeriment us podeu posar en contacte amb nosaltres a través dels següents correus electrònics:

  oquesada(at)elsgenis.org
  arodriguez(at)elsgenis.org

 • CONFIRMADA ACTUACIÓ MARIO DIAZ

  3 abril 2011

  El diumenge 3 d'abril s'acostarà a ELS GENIS, Mario Díaz, ex component de Los Atlánticos, per presentar el seu darrer disc GLORIA BENDITA. Podeu veure el video clip.

arxiu
Actualment: nòmades
Horari: especificat a l'esdeveniment.
genisbadalona@gmail.com