els genis

Promoció cultural.

notícies

 • Seguim endavant

  19 maig 2011

  L'A.A.C. Els Genis reobre les portes de l'Associació de forma temporal, amb el desig de poder estabilitzar-nos i seguir amb les activitats que ens vàrem proposar enguany.  • Dijous 19 de maig a partir de les 20:00 h jornada de reflexió, comunicació i debat sobre la situació actual de l'Associació i del moviment cultural a la ciutat.

  • Divendres 20 de maig a les 23:00 h us oferim un assaig de J.. Podeu escoltar una petita mostra del seu repertori i informar-vos al seu myspace.
  • Dissabte 21 de maig tenim cita amb el concurs Badarock 2011, consolidat com un dels referents musicals més importants de Catalunya, i que té per objectiu potenciar els grups musicals emergents. L'acte, coordinat per l'Associació Juvenil La Rotllana, tindrà lloc al Poliesportiu La Platja (al costat de la fàbrica de l’Anís del Mono) a les 22.30 h.


  Aprofitem per recordar-vos que seguim recollint signatures per recolzar el manifest.

  Com a novetat podeu posar-vos la samarreta d'Els Genis, disponible a l'Associació.

  Oferta socis. Aquells que vulgueu participar al taller de Pure Data (7, 8 i 9 de juny) i feu la inscripció aquest més de maig tindreu el curs gratuït (places limitades). Més informació a 9smitjans.
  Si encara no ets soci, ara és el moment!

arxiu
Actualment: nòmades
Horari: especificat a l'esdeveniment.
genisbadalona@gmail.com