els genis

Promoció cultural.

notícies

 • MANIFEST DEL 15 D'ABRIL DE 2011. PER LA CULTURA LLIURE. NO AL TANCAMENT DELS GENIS

  18 abril 2011

  Benvolguts/des,

  l'Associació d'Activitats Culturals Els Genis de Badalona passa per un moment delicat: l'administració pública ens obliga a cessar l'activitat a la nostra seu donat a que no ens reconeix com a associació sinó com a sala de concerts, cosa que MAI hem estat.

  La nostra activitat, SENSE ÀNIM DE LUCRE, intenta acollir el màxim de disciplines artístiques i culturals, si bé és cert que hem apostat molt fort per la música en viu donada la manca d'espais on poder gaudir-ne.

  És per això que necessitem el vostre suport; adjuntem un manifest que demanem que imprimiu i signeu si esteu a favor de la nostra causa. Si voleu col·laborar en la recollida de signatures, responeu aquest correu i ens posarem en contacte amb vosaltres per passar a recollir-les.

  Moltíssimes gràcies d'avançada, hem d'aconseguir el reconeixement per part de l'Ajuntament de que A BADALONA LA CULTURA LA FEM ENTRE TOTS/ES!!!

  llegir el manifest + descàrregues

  www
arxiu
Actualment: nòmades
Horari: especificat a l'esdeveniment.
genisbadalona@gmail.com