els genis

associació d'activitats culturals de Badalona

notícies

 • Comunicació des de l'AAC Els Genis de Badalona

  11 abril 2011

  Des de l'Associació d'Activitats Culturals Els Genis de Badalona us volem informar dels successos esdevinguts aquest cap de setmana.

  Divendres a les 20h del vespre es va personar una parella de la guàrdia urbana per comprovar el tancament del local seguint la resolució d'un acta, que segons ells hem rebut, i nosaltres podem assegurar que no ens ha arribat. Ens van informar que era per no disposar de llicència de bar musical, i no la tenim entre altres coses perquè som una associació d'activitats culturals i no un bar. Malgrat tenir un cap de setmana força complet, vam decidir ser prudents i fer cas de la guàrdia urbana, també com una mostra de bona voluntat envers l'Ajuntament.

  Per part nostra hem començat les accions pertinents per tal de saber què ha passat amb la resolució que no hem rebut, on ens podem adreçar per fer un recurs i quins permisos especials necessitem per poder-los sol·licitar.

  Durant el cap de setmana hem rebut moltes mostres de recolzament envers l'associació, de reconeixement i agraïment de la nostra tasca cultural a la ciutat. Provenen dels nostres socis, d'artistes que han passat pels Genis, de veïns, d'altres entitats, i fins i tot de persones vinculades directament a la política municipal. Sembla ser que tothom està d'acord en que el teixit associatiu i la iniciativa privada són eixos fonamentals pel desenvolupament cultural de Badalona, i que s'han de promoure aquest tipus d'iniciatives.

  Amb l'incident d'aquest cap de setmana es reobre un debat que, per tots aquells que treballem (altruistament o no) per millorar i generar l'oferta cultural de la nostra ciutat, no és nou: què passa amb la cultura a Badalona. Si els fets del cap de setmana serveixen per trobar noves vies de comunicació amb l'Ajuntament, per a que es facilitin permisos i es potencii l'activitat cultural a Badalona, benvinguts siguin. Volem deixar clar que els protagonistes d'aquest rebombori no som l'AAC Els Genis sinó tota l'alternativa cultural de la ciutat, i esperem que la voluntat de resoldre aquesta situació (que tant de bo es resolgui d'una manera positiva) no sigui un acte de precampanya sinó la base del futur cultural a Badalona.

  Us mantindrem informats a mida que es vagin aclarint les coses, de moment poca cosa més us podem dir.

  Atentament,

  Associació d'Activitats Culturals Els Genis de Badalona

arxiu
Santa Teresa, 22, Badalona
Horari: Horari: dj, dv i dissabte: 18:00 - 03:00 dix i diumenge: 18:00 - 00:00
genisbadalona@gmail.com