els genis

Promoció cultural.

notícies

 • LECHUGA EN LOS TANATORIOS + THE SINGLETONS + DR. MASCARÓ DJ'S

  8 maig 2012

  Aquesta tercera sessió comptem amb els següents grups tianencs

  LECHUGA EN LOS TANATORIOS (23:00 h) www

  THE SINGLETONS (0:30 h) www

  DR. MASCARÓ DJ'S (1:30 h)

  Us esperem a tots a la Sala Albéniz el proper divendres 18 de maig a partir de les 23:00.

 • Directes Audiovisuals | Dj Dr. Creamcheese + Kashba + La Màquina de Turing + Dj K-sero @ Tiana @ La Sala Albéniz 20 d'abril de les 23 h a les 3 h

  13 abril 2012

  Aquesta segona sessió tenim el plaer de comptar amb Dj Dr. Creamcheese, Kashba i la Màquina de Turing, agrupacions arrelades al col·lectiu de creació audiovisual Telenoika que ens ho faràn passar d'allò més bé amb les seus directes fruits de llargs experiments.

  Kashba neix de l'entusiasme per la indagació de la música electrònica més càlida. Del reconeixement dels sentiments més sincers.

  El grup està format per dos membres de la Comunitat Audiovisual Telenoika. Kasero, conegut pel seu llarg recorregut com a músic electrònic i membre dels Subwoofus. I Balbina, BabiÓ vj, artista visual ara dedicada a projectar la seva veu.

  El resultat d'aquesta unió es condensa en atmòsferes que oscil·len entre la cadència del trip-hop i el ressò de les cultures. Però sobretot, i fugint de catalogacions, representa el naixement d'una nova personalitat musical.

  myspace

  La Màquina de Turing és un grup de músics, cantants i videocreadors que recreen el seu món particular en un directe on música i vídeo es fonen en un espectacle únic.

  soundcloud

 • INICIEM PROGRAMACIÓ

  4 març 2012

  Després d'un temps sense programar activitats, tenim el plaer d'anunciar-vos tres concerts musicals organitzats a Tiana amb la col·laboració d'Els Genis.
  El primer:

  CHOCADELIA INTERNACIONAL en fals acústic!!!
  A la Sala Albéniz de Tiana, el dissabte 24 de març a les 23:00.

  Farsants del funk, politiqueros de tres al quart, provocadors d'anar per casa, Chocadelia Internacional és el grup que ninguna persona ni animal hauria de veure sense prendre prozak.

  En aquest concert se'ns presenten amb el seu cançoner plè d'anti-hits, parlant de tocaments indeguts, de revolució permanent i sentimental, i de problemes de parella mal portats però replets de tendresa. I a sobre s'atreveixen a dir que és un show acústic!!!

  Lalo López (Fundación Tony Manero), Doc Sibilio (Los Fulanos), Erktr "Casper" Bass, Sr. Chokapic i Trullàs Iº reclamen la vostre presencia en una missa negre plena de funk, rithym'n'blues, rocanrol, humor, política i sexe.

  Està Tiana preparada per la Chocadelia?

  www
 • Another Funeral Party

  27 juliol 2011

  Estimades i estimats,

  Ens acomiadem de tots vosaltres, i ho volem celebrar aquest cap de setmana amb la ANOTHER FUNERAL PARTY (Els Genis, 2006 - 2011).

  Ha estat un plaer compartir tots aquest moments.

  Us hi esperem!!!!

  Divendres 29
  23:00 Nicotine
  00:00 Willy Fuego
  01:00 Dj's: Alvar + Andyloop
  Amenitza VJ Dar Faders

  Dissabte 30
  20:00 Mural: Judith Themistanjioglus + m0n
  23:00 Monòlegs: Jordi Merca + Jeremy Williams + Carlitos
  00:30 Dj's: Crisis + Condis + Txarnego
  Amenitza VJ Dar Faders

  Cartell

 • Comunicat oficial del tancament de l'Associació d'Activitats Culturals Els Genis de Badalona

  25 juliol 2011

  Des de l'AAC Els Genis de Badalona volem fer oficial el tancament de la nostra seu al C/ Santa Teresa, 22. Després dels esdeveniments succeïts el passat mes d'abril on se'ns comunicava que degut a la manca de permisos de sala de concerts dels quals l'associació no disposava, i havent-nos reunit amb el Departament de llicències d'activitats i urbanisme de l'Ajuntament de Badalona i la Regidoria de cultura, des d'on no ens han sabut aportar solucions concretes, donat els silencis administratius i la incertesa sobre el nostre futur, l'única alternativa que ens ha quedat és renunciar al nostre espai de reunió i activitas culturals.

  Des de 2006, un equip de persones vinculades a la cultura hem intentat omplir un enorme buit cultural que hi ha a la nostra ciutat, aportant un espai per a la representació de les arts, sense cap tipus de subvenció o patrocini ni gaires mitjans, completament autogestionat tant econòmicament com en equip humà. Hem treballat de manera altruista molt i amb molta il·lusió per portar la música, les arts plàstiques, el cinema, el teatre, la literatura, la dansa, la màgia, els monòlegs i els nous mitjans a Badalona, esdevenint un centre cultural de referència tant a nivell metropolità com nacional, i fins i tot internacional.

  Ens acomiadem decebuts per com han anat les coses amb l'administració i per haver de cesar la nostra activitat; ha estat una decisió molt difícil però molt madurada, i malgrat no ser l'opció que ens hagués agradat tanquem el teló amb el cap ben alt i molt orgullosos de la feina feta. Realment, ha estat un privilegi i una experiència inolvidable, sentint però que deixem sense centre de reunió i de creació cultural a molts artistes.

  Volem agraïr sincerament a totes les persones que d'una manera més o menys activa han col·laborat amb Els Genis, com popularment se'ns coneix; als artistes i talleristes que ens han mostrat tan obertament el seu suport i estima, sobretot en aquests moments tan difícils; als veïns i veïnes del C/ Santa Teresa, que malgrat ser els més afectats en quant a possibles molèsties acústiques es van adherir al manifest "No al tancament dels Genis" i sempre han valorat positivament la nostra aportació a la ciutat; als Artistes del Geni, que van tenir la iniciativa de formar un espai de cultura alternativa a Badalona i dels quals som descendents directes; i sobretot, GRÀCIES a tots aquells que formem la família d'els Genis, als que hi eren, als que hi són, i als que sempre hi serem.

  Associació d'Activitats Culturals Els Genis de Badalona.

 • JOLLY JUMPER + FARGO + SAUDADE + UN POETA EN PARO

  17 juny 2011

  A partir de les 22h ens visitaran aquestes quatre bandes per recolzar l'Associació.

  JOLLY JUMPER
  FARGO
  SAUDADE
  UN POETA EN PARO

  Si els artistes venen a donar-nos el seu suport, els socis no podem faltar!

  Recordeu ser puntuals (aforament limitat), respectar el descans dels veïns, i us animem a que adquiriu la samarreta de l'associació.

 • La Pegatina torna a Els Genis per donar suport a l'Associació

  16 juny 2011

  El proper dijous 16 de juny a les 21.30 assaig extraordinari acústic de La Pegatina.

  ELS ÚLTIMS PASSIS ES PODRAN ADQUIRIR AVUI A PARTIR DE LES 18:45 HORES A ELS GENIS.
  ACCÉS LIMITAT.

  www
 • TANCAMENT D’ELS GENIS, NECESSITEM EL VOSTRE SUPORT

  6 juny 2011

  Estimats amics,

  ens posem en contacte amb vosaltres per posar-vos al dia de la situació actual dels Genis.

  El divendres dia 8 d’abril a les 20.00h es van personar una parella de la Guàrdia Urbana per comprovar el tancament del local, tal com indicava una resolució municipal que mai no havíem rebut. Per evitar el precinte del la nostra Seu Social si seguíem amb les nostres activitats programades, vam decidir tancar el cap de setmana i esperar al dilluns per poder-ho solucionar amb l’Ajuntament. A meitat de setmana vam rebre una carta certificada i la resolució a unes actes que ens havien obert, en principi, per molèsties a un veí.
  Se’ns informava que el problema consistia en no disposar de llicència de bar musical. Com ja sabeu, Els Genis és una Associació Cultural i per tant no disposem de llicència de bar de cap tipus. També ens sol·liciten la llicència d’activitats.

  Després de consultar amb advocats i rebre moltíssimes mostres de recolzament, tant dels socis dels Genis com d'artistes, entitats, veïns i gent no usuària de l'Associació, el dia 10 de maig vam presentar un recurs on exposàvem que som una Associació d'Activitats Culturals sense ànim de lucre, autogestionada gràcies a una barra d'ús exclusiu pels socis i que les activitats que programem son les pròpies de l'Associació. En el recurs defensem el dret a la cultura sense comercialitzar-la, a disposar d'un espai de trobada, expressió i debat sense haver de passar pel filtre de l'Administració Pública i, sobretot, al dret a disposar d'una plataforma cultural alternativa i activa.

  Tan l'Administració com els grups polítics locals recolzen i valoren positivament la nostra participació activa en l'oferta cultural de Badalona, però no ens donen cap solució a curt o mitjà termini.

  Actualment, mentre el recurs estigui en procés, disposem d'un cert marge de temps per continuar amb les activitats que portem programant i desenvolupant des de fa més de set anys.

  Com que Els Genis s'autogestiona exclusivament de les consumicions en la barra per no haver de cobrar cap quota al soci, el tancament del local durant un mes ha fet trontollar la fràgil economia dels Genis. L'única esperança que tenim per poder continuar amb les nostres activitats és mantenint oberta la Seu Social. Si no podem recaptar diners per al lloguer de l'espai en dos mesos Els Genis haurà mort... és molt trist però es així.

  Per evitar el tancament estem buscant recolzament: hem redactat un manifest, estem recollint signatures de recolzament (que podeu imprimir per aportar les vostres), hem imprès samarretes per recaptar fons, i ara, us demanem que si volem que Els Genis continuï obert fem ús d'ell ja sigui assistint a les activitats, prenent una copa, celebrant els nostres aniversaris o reunions, o bé comprant la samarreta.

  Realment aquests poden ser els últims dies de vida d'aquest espai, i no només depèn de la bona disposició de l'Ajuntament, que no es tanqui el local també està a les nostres mans.

  Per a totes aquestes raons, us convidem a tots a la propera reunió extraordinària, aquest dijous 9 de juny de 2011 a les 20.00 del vespre, per tal d'informar-nos, valorar la situació i posar en comú les propostes dels socis i usuaris.

  Us agraïm anticipadament la vostra col·laboració.

 • Jornada de Videojocs: Frozen Bubble

  31 maig 2011

  Vine a jugar i demostra les teves habilitats amb al Frozen Bubble, una clonació del famós, històric i viciós Puzzle Bobble.

  Aquest dijous 2 de juny a partir de les 20 h.

  Frozen Bubble

  Puzzle Bobble

  :P

 • IL GRAN TEATRO AMARO, DIJOUS 26 DE MAIG A ELS GENIS

  23 maig 2011

  Gran Teatro Amaro recorre el temps i la distància amb una música que parteix de l'època d'entreguerres i reprèn la tradició europea que va truncar el nazisme, aquesta afortunada col·lisió dels aires canalles i cabareters procedents de l'evolució de folklores i músiques populars tradicionals amb les avantguardes artístiques i la música clàssica des d'una perspectiva totalment contemporània.

  www
 • Seguim endavant

  19 maig 2011

  L'A.A.C. Els Genis reobre les portes de l'Associació de forma temporal, amb el desig de poder estabilitzar-nos i seguir amb les activitats que ens vàrem proposar enguany.  • Dijous 19 de maig a partir de les 20:00 h jornada de reflexió, comunicació i debat sobre la situació actual de l'Associació i del moviment cultural a la ciutat.

  • Divendres 20 de maig a les 23:00 h us oferim un assaig de J.. Podeu escoltar una petita mostra del seu repertori i informar-vos al seu myspace.
  • Dissabte 21 de maig tenim cita amb el concurs Badarock 2011, consolidat com un dels referents musicals més importants de Catalunya, i que té per objectiu potenciar els grups musicals emergents. L'acte, coordinat per l'Associació Juvenil La Rotllana, tindrà lloc al Poliesportiu La Platja (al costat de la fàbrica de l’Anís del Mono) a les 22.30 h.


  Aprofitem per recordar-vos que seguim recollint signatures per recolzar el manifest.

  Com a novetat podeu posar-vos la samarreta d'Els Genis, disponible a l'Associació.

  Oferta socis. Aquells que vulgueu participar al taller de Pure Data (7, 8 i 9 de juny) i feu la inscripció aquest més de maig tindreu el curs gratuït (places limitades). Més informació a 9smitjans.
  Si encara no ets soci, ara és el moment!

 • Recurs de reposicó

  10 maig 2011

  Aquest matí, 10 de maig de 2011, hem lliurat al registre general de l'Ajuntament de Badalona un recurs de reposició contra la resolució que dictaminava clausurar la seu de l'Associació.
  Reiterem el recolzament rebut.
  Bona cremada!

 • RECOLLIDA DE SIGNATURES DEL MANIFEST

  20 abril 2011

  Amics, com veieu estem intentant que no ens suprimeixin les activitats que fem a Els Genis ni ens clausurin la seu, per tant posem al vostre abast el manifest per a que el pugueu llegir i signar.

  A partir de demà, els punts de recollida de signatures són, de moment:


  • ELS GENIS
   Horari: de dijous 21 a dilluns 25 de les 20:00 h a les 23:00 h.

  • CAN BDN
   C/Santa Anna, 20. Horari comercial.

  • KIDS DON'T CRY
   C/Sant Anastasi 10. Horari comercial.

  • CÍRCOL CATÒLIC
   C/Sant Anastasi 2. Horari comercial.

  • RESTAURANT NERUCA.
   C/Tey 7. Horari de 19:00 h a 01:00 h.

  • CASIP
   Riera Matamoros 103. Horari vespres.

  • CAN COMAS
   C/Guifré 174. Horari comercial.

  • FORN BERTRAN
   C/Canonge Baranera 46. Horari comercial.


  Podeu llegir el manifest a http://elsgenis.org/manifest/

  També podeu descarregar les versions imprimibles (pdf):


  Us anirem informant de més accions. Gràcies per la col.laboració.

  www
 • MANIFEST DEL 15 D'ABRIL DE 2011. PER LA CULTURA LLIURE. NO AL TANCAMENT DELS GENIS

  18 abril 2011

  Benvolguts/des,

  l'Associació d'Activitats Culturals Els Genis de Badalona passa per un moment delicat: l'administració pública ens obliga a cessar l'activitat a la nostra seu donat a que no ens reconeix com a associació sinó com a sala de concerts, cosa que MAI hem estat.

  La nostra activitat, SENSE ÀNIM DE LUCRE, intenta acollir el màxim de disciplines artístiques i culturals, si bé és cert que hem apostat molt fort per la música en viu donada la manca d'espais on poder gaudir-ne.

  És per això que necessitem el vostre suport; adjuntem un manifest que demanem que imprimiu i signeu si esteu a favor de la nostra causa. Si voleu col·laborar en la recollida de signatures, responeu aquest correu i ens posarem en contacte amb vosaltres per passar a recollir-les.

  Moltíssimes gràcies d'avançada, hem d'aconseguir el reconeixement per part de l'Ajuntament de que A BADALONA LA CULTURA LA FEM ENTRE TOTS/ES!!!

  llegir el manifest + descàrregues

  www
 • Comunicació des de l'AAC Els Genis de Badalona

  11 abril 2011

  Des de l'Associació d'Activitats Culturals Els Genis de Badalona us volem informar dels successos esdevinguts aquest cap de setmana.

  Divendres a les 20h del vespre es va personar una parella de la guàrdia urbana per comprovar el tancament del local seguint la resolució d'un acta, que segons ells hem rebut, i nosaltres podem assegurar que no ens ha arribat. Ens van informar que era per no disposar de llicència de bar musical, i no la tenim entre altres coses perquè som una associació d'activitats culturals i no un bar. Malgrat tenir un cap de setmana força complet, vam decidir ser prudents i fer cas de la guàrdia urbana, també com una mostra de bona voluntat envers l'Ajuntament.

  Per part nostra hem començat les accions pertinents per tal de saber què ha passat amb la resolució que no hem rebut, on ens podem adreçar per fer un recurs i quins permisos especials necessitem per poder-los sol·licitar.

  Durant el cap de setmana hem rebut moltes mostres de recolzament envers l'associació, de reconeixement i agraïment de la nostra tasca cultural a la ciutat. Provenen dels nostres socis, d'artistes que han passat pels Genis, de veïns, d'altres entitats, i fins i tot de persones vinculades directament a la política municipal. Sembla ser que tothom està d'acord en que el teixit associatiu i la iniciativa privada són eixos fonamentals pel desenvolupament cultural de Badalona, i que s'han de promoure aquest tipus d'iniciatives.

  Amb l'incident d'aquest cap de setmana es reobre un debat que, per tots aquells que treballem (altruistament o no) per millorar i generar l'oferta cultural de la nostra ciutat, no és nou: què passa amb la cultura a Badalona. Si els fets del cap de setmana serveixen per trobar noves vies de comunicació amb l'Ajuntament, per a que es facilitin permisos i es potencii l'activitat cultural a Badalona, benvinguts siguin. Volem deixar clar que els protagonistes d'aquest rebombori no som l'AAC Els Genis sinó tota l'alternativa cultural de la ciutat, i esperem que la voluntat de resoldre aquesta situació (que tant de bo es resolgui d'una manera positiva) no sigui un acte de precampanya sinó la base del futur cultural a Badalona.

  Us mantindrem informats a mida que es vagin aclarint les coses, de moment poca cosa més us podem dir.

  Atentament,

  Associació d'Activitats Culturals Els Genis de Badalona

arxiu
Actualment: nòmades
Horari: especificat a l'esdeveniment.
genisbadalona@gmail.com